Julkaisut
 

Esitteet | 2012-12
BEARINX®-online Shaft Calculation

 
Laakerilaskenta

BEARINX-online akselilaskenta

Tehokas INA/FAG-laskentaohjelma – nyt myös online-versiona
Tämä palvelu on tarkoitettu vain INA/FAG-suora-asiakkaille tai INA/FAG-jälleenmyyjille!

 

Tähän asti Internetissä käytössä olleissa online-laskentatyökaluissa on käytetty pääsääntöisesti pitkälti yksinkertaistettuja laskentamenetelmiä. Monissa tapauksissa akselin taipumasta johtuvaa laakereiden kaltevaa asentoa ja laakerityyppien erilaisia jousto-ominaisuuksia ei ole otettu lainkaan huomioon. Usein myös laakereiden sisäinen kuormituksen jakautuminen – ratkaiseva seikka väsymisajan kannalta – määritetään likiarvomenetelmin.

 

BEARINX-onlinen ansiosta voit nyt määrittää vierintälaakereiden todellisen kuormituksen akselin taipuman ja jousto-ominaisuudet huomioon ottaen. Tällöin lasketaan tietysti tarkasti myös laakerin sisäinen kuormituksen jakautuminen aina kosketuspaineen laskentaan asti vierintäelimen todellinen profiili huomioon ottaen.

 
Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 
INA/FAG-vierintälaakereiden tietokanta
 
Akselin liikkeet graafisena esityksenä
 
 

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Käytettävät laskentamenetelmät ovat identtisiä BEARINX-ohjelmassa käytettyjen algoritmien kanssa: molemmat ohjelmat käyttävät samaa lähdekieltä. BEARINX-onlinen ansiosta voit omalla työpisteelläsi tehdä monilaakeroitujen, yksiakselisten akselijärjestelmien laskelmia.

Java-pohjainen käyttöliittymä tukee helppoa tietojen syöttöä. Graafinen esitys antaa yleiskuvan konstruktiosta ja helpottaa tietojen tarkistamista.

INA- ja FAG-vakio-ohjelman sisältämät vierintälaakeri- ja geometriatiedot saat helposti käyttöösi integroidusta tietokannasta. Varsinainen laskenta tapahtuu INAn tehokkailla laskentapalvelimilla.

Neuvontainsinöörit apunasi

BEARINX-onlinen avulla luomasi syöttötiedot ovat yhteensopivia BEARINX-ohjelman kanssa. Näin tiedonvälitys neuvontainsinööriemme kanssa helpottuu ja vältämme päällekkäisen työn.

Selkeä HTML-muotoinen tulosdokumentaatio ja graafinen esitys akselin liikkeistä ja laakereiden sisäisen kuormituksen jakautumisesta helpottavat suunnitellun rakenteen analysointia.

Perusteellinen tukijärjestelmä ja online-opetusohjelma auttavat sinua hyödyntämään BEARINX-onlinen kaikkia käyttömahdollisuuksia.

DIN ISO 281 -standardin lisälehdessä 4 (huhtikuu 2003) määritellään ensimmäisen kerran yhtenäinen tapa laskea laakereiden väsymiselinikä nykyisen tekniikan tason mukaista tietokoneavusteista laskentamenetelmää käyttäen. Tämä laskentamenetelmä on tietenkin käytössäsi BEARINX-onlinessa.

 
Kaikki ei hoidu Internetin avulla: henkilökohtaisia yhteyksiä ja teknistä neuvontaa ei pidä unohtaa !

Yhteistyön tehostaminen

BEARINX-online laskentaohjelman tarkoitus ei ole korvata Schaefflerin neuvonta- ja laskentapalvelua. Haluamme pikemminkin tehostaa yhteistyötä kanssasi ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä jo tuotekehitysprosessin varhaisessa vaiheessa alustavat vierintälaakerivalinnat, jotta tuotekehitystyöhön käyttämäsi aika lyhenisi.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy