Julkaisut
 

Esitteet | 2010-06
Bearinx®-online Linear Calculation

 
Laakerilaskenta

BEARINX-online lineaarilaskenta

Tehokas INA/FAG-laskentaohjelma – nyt myös online-versiona
Tämä palvelu on tarkoitettu vain INA/FAG-suora-asiakkaille tai INA/FAG-jälleenmyyjille!

 

Monissa markkinoilla olevissa laskentatyökaluissa käytetään usein pitkälti yksinkertaistettuja laskentamenetelmiä. Yksinkertaiset laskentamenetelmät eivät yleensä huomioi sovitesijojen suuntavirheitä tai kiskon ja kelkan rungon jousto-ominaisuuksia. Myös laakereiden sisäinen kuormituksen jakautuminen – ratkaiseva seikka väsymisajan kannalta – määritetään usein likiarvomenetelmin.

 

BEARINX-online-lineaarilaskennan ansiosta voit määrittää todellisen kuormituksen huomioiden erilaiset kuormitustilanteet sekä lineaarilaakereiden kiskon ja kelkan rungon jousto-ominaisuudet. Tällöin lasketaan tietysti tarkasti myös laakerin sisäinen kuormituksen jakautuminen aina kosketuspaineen laskentaan asti vierintäelimen todellinen profiili ja eri esijännitysluokat huomioon ottaen.

 
Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa mm. apufunktiot ja laakeritietopankki
 
Lineaariakseli kahdella kiskolla ja neljällä RUE45-E lineaarilaakerilla
 
Kolmeakselisen työstökoneen online-laskentaa
 
 

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

BEARINX-online-lineaarilaskennan algoritmit ovat identtisiä Schaeffler Groupin käyttämän BEARINX-ohjelman algoritmien kanssa. BEARINX-online-lineaarilaskennan ansiosta voit omalla työpisteelläsi tehdä moniakselisten lineaarijärjestelmien laskelmia.

Java-pohjainen käyttöliittymä tukee tietojen syöttöä. Graafinen esitys antaa yleiskuvan konstruktiosta ja helpottaa tietojen tarkistamista.

INA/FAG-vakiotuoteohjelman sisältämät lineaarilaakeri- ja geometriatiedot saat helposti käyttöösi integroidusta tietokannasta. Varsinainen laskenta tapahtuu Schaeffler Groupin tehokkailla laskentapalvelimilla.

Neuvontainsinöörit apunasi

BEARINX-online-lineaarilaskennan avulla luomasi syöttötiedot ovat yhteensopivia BEARINX-ohjelman kanssa. Näin tiedonvälitys neuvontainsinööriemme kanssa helpottuu ja vältämme päällekkäisen työn.

Selkeä HTML-muotoinen tulosdokumentaatio sekä kosketuspaineiden graafinen esitys ja laakereiden sisäisen kuormituksen jakautumisesta helpottavat suunnitellun rakenteen analysointia. Online-opetusohjelman ja perusteellisen tukijärjestelmän ansiosta voit helposti hyödyntää BEARINX-online-lineaarilaskennan kaikkia käyttömahdollisuuksia.

 
Kaikki ei hoidu Internetin avulla: henkilökohtainen neuvontayhteys on varsinkin lineaarijärjestelmien suunnittelussa erittäin tärkeää.

Yhteistyön tehostaminen

BEARINX-online-lineaarilaskentaohjelman tarkoitus ei ole korvata Schaefflerin neuvonta- ja laskentapalvelua. Päinvastoin haluamme ohjelman avulla tehdä vieläkin tiiviimpää yhteistyötä kanssasi. Tarkoituksena on tehdä jo tuotekehitysprosessin varhaisessa vaiheessa yhdessä alustavat lineaarilaakerivalinnat, jotta sinun tuotekehitystyöhön käyttämäsi aika lyhenee.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy