YHTEYSTIEDOT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Saksa

Puh. +49 9132 82 12 77
Faksi +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online karalaskenta

Laitteistovaatimukset

Tämä palvelu on tarkoitettu vain INA/FAG-suora-asiakkaille tai INA/FAG-jälleenmyyjille!

 
 
Järjestelmävaatimukset
Varsinainen laskenta tapahtuu INAn tehokkailla palvelimilla; asiakkaan laitteisto pyörittää ainoastaan käyttöliittymää. Näin ollen käyttäjän laitteistovaatimukset ovat vähäiset.
Laitteisto
Suoritin: 500 MHz tai tehokkaampi
Muisti: vähintään 256 Mt (suositus 512 Mt)
Näytön resoluutio: 1 024 x 768 tai suurempi
80 Mt vapaata tilaa kiintolevyllä
Internet-yhteys: ISDN (suositus DSL)
Ohjelmisto
Java 2 Runtime Environment
Java plug-in -yhteensopiva selain
Macromedia Flash Player
 
 

Yhä lyhyemmät tuotekehitysajat ja -syklit asettavat paineita yhtä lailla koneenrakentajille kuin heidän tavarantoimittajilleenkin. Vain se, joka kykenee reagoimaan nopeasti ja samalla kuitenkin asiantuntevasti uusiin vaatimuksiin, saavuttaa kilpailussa tarvittavan etumatkan. INA ja FAG ovat tässä suhteessa oikea yhteistyökumppani.

Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää itse BEARINX-ohjelman merkittäviä mahdollisuuksia. BEARINX-online-karalaskennassa ulottuvillasi on nyt uutena BEARINX-ohjelmaan integroitu karalaakeroinnin suunnittelumoduuli.

Mitä tarvitset?

BEARINX-online-karalaskennan avulla voit tehdä moniosaisten elastisten akselijärjestelmien ja pääkaran laakeroinnin laskelmia. Ohjelman käyttöönoton helpottamiseksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua koulutukseen. Käyttäjäkoulutus edistää käytettävien laskentamenetelmien ymmärtämistä. Opit käyttämään tehokkaasti käyttöliittymää ja tulkitsemaan laskennan tuloksia oikein.

Ohjelman käyttöehdoista ja muiden tarvittavien lisäpalvelujen, kuten koulutuksen ja tukipalvelujen, käytöstä sovitaan yhteisellä sopimuksella.

Koulutuksesta ja BEARINX-online-karalaskennan käytön rekisteröinnistä peritään kulukorvaus.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy