LISÄTIETOJA

TraceParts online

Käyttöä koskevia lisätietoja saat TracePartsilta puhelimitse tai sähköpostilla

+49 962 191 730

hotline@traceparts.de

 

medias-ohje

Lue kohta "3D CAD -tietojen lataaminen", kun käytät PowerParts on Web -portaalia ensimmäistä kertaa:

"3D CAD -tietojen lataaminen

 
Tuotteet & Palvelut

Tuotteiden valinta ja tuki hiiren napsautuksella

Tiedostojen hakeminen suoraan omaan CAD-järjestelmään

Olemme laajentaneet INA/FAG-tuotteisiin liittyvää palveluvalikoimaa yhteistyössä TraceParts GmbH:n kanssa. medias® professional-tuoteohjelman lisäksi kaikki 2D-piirustukset ja 3D-mallit sisältyvät nyt myös TraceParts online-portaaliin.

Voit tuoda INA- ja FAG-tuotteiden rakennetiedot suoraan TraceParts:n TraceParts online-portaalista.

 

Tämän voi tehdä kahdella tavalla:

Huom!

CAD-järjestelmässä on suositeltavaa käyttää INAn tai FAG:n valmistamaa CAD-tiedostoa. INA- ja FAG-CAD-piirustukset ja -mallit laaditaan huolellisesti ja tietojen oikeellisuus tarkastetaan. Mahdollisista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista ei kuitenkaan voida vastata.

Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi oikeudet tuotevalikoiman ja mallien muutoksiin pidätetään. Pidätämme kaikki oikeudet tavaramerkkeihin, merkkeihin, patentteihin, piirustuksiin ja malleihin. Tiedossamme ei ole, miten tuote asennetaan tai missä olosuhteissa sitä käytetään. Lisäksi CAD-järjestelmän erilaiset kokoonpanot voivat johtaa poikkeamiin. Siksi emme voi vastata valitun tuotteen soveltuvuudesta emmekä tuotteen oikeasta esitystavasta CAD-järjestelmässäsi.

Suosittelemme, että

  • kaikki oleelliset asennusmitat tarkastetaan mittapiirustuksen tietojen perusteella
  • tuotteen soveltuvuus, suorituskyky ja odotettavissa oleva käyttöikä tarkastetaan asiaankuuluvilla menetelmillä: laskentaohjelma
  • tuotteen soveltuvuus testataan kokeilla.
  • Jos olet epävarma, voit kysyä neuvoa teknisestä neuvontapalvelustamme.
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy