LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Drives and controls
YHTEYDENOTTO
 
Järjestelmäratkaisut

Sähköinen käyttötekniikka

INA-tuoteohjelmasta löytyvät myös asiakkaan tarpeisiin optimoidut käyttöosat, jotka soveltuvat kaikkiin lineaarikäyttösarjoihin. Kaikkiin lineaariyksiköihin on saatavana tarkasti säädettävät servomoottorit ja tarkat planeettavaihteet erilaisia sovelluksia ajatellen.

INA-lineaarimoduulien suorituskykyä vahvistaa käytössä olevien moottoreiden uusin ohjaustekniikka. Ohjausyksikön käyttöönottoa helpottaa lisäpalveluna tarjottava käyttöönotto-ohjelmisto, jolla käyttöönotto voidaan esivalmistella tehtaalla.

Korkeadynaamiset servomoottorit voidaan toimittaa absoluuttisella pulssianturilla tai resolverilla, ilman jarrua tai sen kanssa.

Servomoottorit on helppo ja nopea yhdistää ohjausyksikköön valmiilla liitosjohdolla, joita löytyy useita vakiopituuksia.

Vääntömomentin säätöä varten löytyy lisävarusteena yksi- tai kaksivaiheinen pienivälyksinen planeettavaihde. Muita lisävarusteita: valmiit liitosjohdot ohjausyksikköä varten, verkkosuodattimet, jarruvastukset, moottorikuristimet sekä erilaisia rajakytkimiä, joilla moottori voidaan kytkeä INA-lineaarimoduuleihin ja lineaaripöytiin.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy