Lineaarilaakerit vierintäelimillä ja lineaariliukulaakerit

Rullakengät

 

Johteiden kanssa rullakengät soveltuvat kiinteä-kiinteä tai kiinteä-vapaakäyvä laakerointeihin ja muodostavat laakerointijärjestelmän lineaariliikkeille, jonka iskunpituus on rajoittamaton. Suljettuna rakenteena ne ottavat vastaan voimia kaikista suunnista ja vastaanottavat kaikkien akselien suuntaisia momentteja. Niiden kantokyky on hyvin suuri, tarvittava asennustila sitä vastoin hyvin pieni. Johteet voidaan esijännittää kiristyskiiloilla ja ne ovat esijännitettyinä hyvin jäykkiä.

Johde-osien monipuolisten kokoonpanovaihtoehtojen ansiosta rullaprofiilijohteet soveltuvat lukuisiin käyttötarkoituksiin yleisessä koneenrakennuksessa. Erityisen hyvin ne sopivat työstökoneiden lineaarijohteisiin, joissa vaaditaan suurta johde- ja paikoitustarkkuutta pitkillä liikematkoilla.

Tuotevalikoimaa täydentävät esijännityskiilat esijännityksen tarkkaan säätämiseen, säätölaitteet liityntärakenteen muodonmuutosten mittaukseen, kun esijännitysvoimia täytyy ottaa vastaan, ja adapteri, jotta rullakengät on helppo asentaa 45°:n kulmaan toisiinsa nähden.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy