LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Pitimelliset miniatyyrijohteet
YHTEYDENOTTO
 
Lineaarilaakerit vierintäelimillä ja lineaariliukulaakerit

Pitimelliset miniatyyrijohteet

Miniatyyrivaunuyksiköt

Miniatyyrivaunuyksiköt, joissa on tasoneulastot rullilla, ovat ruostumattomia, asennusvalmiita tasoneulastoja rajoitetuille iskunpituuksille. Ne ovat hyvin kantavia, jäykkiä ja tarkkoja sekä tarvitsevat erittäin vähän asennustilaa. Niiden kompaktin rakenteen vuoksi ne korvaavat usein johteet, jotka tarvitsevat huomattavasti enemmän asennustilaa. Yksiköiden vaunuja sekä kiskoja on saatavana monen pituisina ja niistä saa erittäin taloudellisia rakenteita.
Miniatyyrivaunuyksiköt ovat kiinteitä lineaarilaakereita. Ne ottavat vastaan voimia kaikista suunnista paitsi liikkumissuunnasta ja vastaanottavat kaikkien akselien suuntaisia momentteja, ovat jäykempiä kuin kuulajohteet ja kulkevat tasaisesti ja tarkasti.
Yksiköt soveltuvat erityisesti lyhyille iskemille, vähäkitkaisiin liikkeisiin, oskilloiviin liikkeisiin ja raskaisiin kuormituksiin, ja ne ovat samanaikaisesti hyvin jäykkiä. Niiden suosittuja käyttöaloja ovat lääketiede, elektroniikkateollisuus, robotiikka ja laboratoriotekniikka sekä puhdastilasovellukset.

Miniatyyrilineaarijohdesarjat

Miniatyyrijohdesarjat, joissa on tasoneulastot rullilla, ovat ruostumattomia, asennusvalmiita kiinteitä laakereita rajoitetuille iskunpituuksille, ja ne esijännitetään asennusvaiheessa. Nämä pitkittäisjohteet ovat hyvin kantavia, jäykkiä ja tarkkoja sekä tarvitsevat vain vähän asennustilaa. Johde-elementtien etäisyydet vaihtelevat eri malleissa, minkä ansiosta elementit sopivat helposti määritettyyn liitäntärakenteeseen. Sarjoja on saatavana monina sovelluskohtaisina pituuksina.
Sarjat soveltuvat erityisesti lyhyille iskunpituuksille, pienikitkaisiin ja oskilloiviin liikkeisiin ja raskaisiin kuormituksiin, kun samalla tarvitaan suurin mahdollinen jäykkyys.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy