LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

kuulajohteet
 
YHTEYDENOTTO
 
Profiilijohteet

Kuulajohteet

Kuusiriviset kuulajohteet

Kuusiriviset kuulajohteet (KUSE) ovat kaikkein kantavimpia ja jäykimpiä kuulapohjaisia johteita. Ne koostuvat vähintään yhdestä vaunusta, jossa on täyskuulainen kiertojärjestelmä, yhdestä johdekiskosta, integroiduista pyyhkijöistä vaunun päädyissä, pitkittäistiivisteistä vaunun alapuolella ja muovisista tulpista.
KUSE-kuulajohteet soveltuvat kiihdytyksiin 150 m/s2 asti, nopeuksiin 300 m/min asti ja käyttölämpötiloihin –10...+100 °C. Niitä käytetään sovelluksissa, joissa on pitkät, rajoittamattomat iskunpituudet, raskaat tai hyvin raskaat kuormitukset ja jäykkyys, joka vaihtelee suuresta hyvin suureen.

Neliriviset kuulajohteet

Neliriviset KUVE-kuulajohteet ovat INA:n monipuolisimmin ja runsaimmin varustettu profiilijohde-sarja. Nämä yksiköt koostuvat vähintään yhdestä vaunusta, jossa on täyskuulainen kiertojärjestelmä, yhdestä johdekiskosta, integroiduista pyyhkijöistä vaunun päädyissä, pitkittäistiivisteistä vaunun ylä- ja alasivulla sekä muovisista tulpista.
KUVE-kuulajohteet soveltuvat kiihtyvyyksiin 150 m/s2 asti, nopeuksiin 300 m/min asti ja käyttölämpötiloihin –10...+100 °C. Niitä käytetään sovelluksissa, joissa on pitkät, rajoittamattomat iskunpituudet, raskaat kuormitukset, suuri jäykkyys ja alhainen kitka.
Yksiköitä on saatavana myös erittäin hiljaisena mallina sekä X-life versiona.

Kaksiriviset kuulajohteet

Kaksiriviset kuulajohteet ovat taloudellinen vaihtoehto, kun käsitellään keskiraskaita kuormituksia. Yksiköt koostuvat vähintään yhdestä vaunusta, jossa on täyskuulainen kiertojärjestelmä, yhdestä johdekiskosta, sisäänrakennetuista pyyhkijöistä vaunun päädyissä, pitkittäistiivisteistä vaunun alasivulla ja muovisista tulpista.
Kuulajohteet soveltuvat kiihtyvyyksiin 150 m/s2 asti, nopeuksiin 180 m/min asti ja käyttölämpötiloihin –10...+100 °C. Niitä käytetään sovelluksissa, joissa on pitkät, rajoittamattomat iskunpituudet, keskiraskaat kuormitukset, keskisuuri jäykkyys ja alhainen kitka.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy