LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Kuulajohdekengät
 
YHTEYDENOTTO
 
Profiilijohteet

Kuulajohdekengät

Pitkittäisjohteet, joissa on kuulajohdekengät, koostuvat johdekengistä, johdevaunusta ja johdekiskoista. Ne mahdollistavat pitkät tukivälit, niiden välys on säädettävissä ja ne kuuluvat vakiomallisina tarkkuusluokkaan G3.

Täyskuulaiset johdekengät kulkevat johdekiskojen toisella tai molemmilla puolilla ja ovat pienistä mitoistaan huolimatta erittäin kantokykyisiä. Jos kengät ruuvataan kiinni vaunuun, ne muodostavat kiskojen kanssa nelirivisiä kuulajohteita. Pyyhkijät päädyissä ja pitkittäissivuilla muodostavat yhdessä johdekiskojen kanssa rakotiivisteen ja tiivistävät kengät joka puolelta. Kuulajohteet ovat jälkivoideltavia.

Vaunut koostuvat anodisoidusta alumiinirungosta ja kahdesta kuulajohteesta. Liityntärakenteen kiinnittämistä varten vaunuissa on T-urat. Välys on säädettävissä vaunun sivussa olevilla kolmella ruuvilla, ruuvit painavat samalla kengän takasivua.
Johdekiskoissa on vierintäpinnat yhdellä tai molemmilla puolin kiskoja. Ne ovat karkaistusta teräksestä ja ne on hiottu joka puolelta.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy