LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Miniatyyrikuulajohteet
 
YHTEYDENOTTO
 
Profiilijohteet

Miniatyyrikuulajohteet

Kaksiriviset miniatyyrikuulajohteet

Nämä johteet ovat esijännitettyjä kiinteitä lineaarilaakereita rajoitetuille ja rajoittamattomille iskunpituuksille. Niiden kantokyky on keskitasoinen ja niiden momenttikuormitettavuus vaihtelee keskitasosta erinomaiseen.
Modulaarinen rakenne sallii kiskojen ja vaunun vaihtamisen saman vaihdettavuus- ja tarkkuusluokan sisällä. Se helpottaa johteiden asentamista, varaosien hankintaa ja mahdollistaa kustannustehokkaan varastoinnin.
Johdekelkka ja -kiskot ovat ruostumattomia. Vaunun päädyissä on tiivisteet suojaamassa vierintäjärjestelmää epäpuhtauksilta. Vaunut on rasvattu ja ne ovat jälkivoideltavia. Kiskoja ja vaunuja on saatavana myös leveänä mallina.

Neliriviset miniatyyrikuulajohteet

Neliriviset miniatyyrikuulajohteet ovat asennusvalmiita johteita rajoittamattomille iskunpituuksille. Niiden kantokyky ja jäykkyys ovat korkeasta hyvin korkeaan.
Kelkka ja johdekiskot ovat ruostumattomia. Vaunun päädyissä on tiivisteet suojaamassa vierintäjärjestelmää epäpuhtauksilta. Voiteluainesäiliön ansiosta jälkivoiteluvälejä voidaan pidentää.
Vaunut on rasvattu ja ne ovat jälkivoideltavia.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy