LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Rullajohteet
 
YHTEYDENOTTO
 
Profiilijohteet

Rullajohteet

RUE-rullaprofiilijohteet ovat lieriörulliensa ansiosta kantokykyisimpiä ja jäykimpiä INA-profiilijohteita. Ne koostuvat vähintään yhdestä vaunusta, jossa on täysrullainen kiertojärjestelmä, yhdestä johdekiskosta, integroiduista elastisista pyyhkijöistä vaunun päädyissä, pitkittäistiivisteistä vaunun ylä- ja alapuolella sekä tulpista, joilla suljetaan kiskon kiinnitysreiät.

Rullajohdevaunu ja -johdekisko on sovitettu toisiinsa hyvin pienellä esijännitystoleranssilla. Vaunujen  vapaa vaihdettavuus kiskolle on mahdollista siitä erikseen sovittaessa.

Rullaprofiilijohteet soveltuvat kiihtyvyyksiin 100 m/s2 asti, nopeuksiin 180 m/min asti ja käyttölämpötiloihin –10...+100 °C. Niitä käytetään sovelluksissa, joissa on pitkät, rajoittamattomat iskunpituudet, raskaat tai hyvin raskaat kuormitukset ja joissa jäykkyysvaatimus vaihtelee suuresta hyvin suureen.

Yksiköitä on saatavana myös erittäin hiljaisena mallina sekä X-life versiona.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy