LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Hihnakireyden mittalaite
FAG hihnakireyden laskenta
 
 

Tekniset tuotetiedot | 2014-02
FAG Alignment Tools
Top-Laser: SMARTY2 TRUMMY2 EQUILIGN SHIM

 
YHTEYSTIEDOT
 
Linjaus

Hihnakireyden mittalaite

Kestävä ja helppokäyttöinen FAG Top-LaserTRUMMY2 on optoelektroninen mittalaite hihnakireyden (hihnavoiman) mittaamiseen.

Hihnakireyden optimoinnilla voidaan maksimoida hihnakäyttöjen käyttöikää. Lisäksi käyttökomponentit kuluvat vähemmän, energiakustannukset pienenevät ja koneiden käyttöaste kasvaa.

Kannettava FAG Top-LaserTRUMMY2 koostuu langattomasta mittasondista, langallisesta mittasondista vaikeapääsyisiä kohteita varten ja käyttölaitteesta, joka näyttää hihnakireyden suureet joko taajuutena (Hz) tai voimana (N).

Laitteen mukana on selkeä monikielinen käyttöohje. Kaikki osat toimitetaan suojalaukussa.

Hihnakireyden mittalaite tulee kalibroida vähintään 2 vuoden välein. Lähetä FAG Top-LaserTRUMMY2 meille kalibroitavaksi.

Ennen hihnakireyden laskemista tallennetaan hihnan paino ja pituus. Lopuksi hihna laitetaan värähtelemään. Mittalaite mittaa näin syntyvän ominaistaajuuden valon värähtelyn avulla ja laskee sen perusteella hihnakireyden. Tämä mittausmenetelmä on vähemmän altis häiriöille kuin ääniaaltoihin perustuvat menetelmät.

 
 
 
 
 
Close

Linjaus

Ketjukäyttöjen linjaus ja kiristys. FAG hihnapyörien linjauslaite, FAG hihnakireyden mittalaite

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy