YHTEYSTIEDOT
 
Voiteluaine

FAG Wear Debris Check

Näillä öljyantureilla voidaan ennakoida kulumisvauriot korkeasti kuormitetuissa teollisuusvaihteissa öljyssä olevien partikkeleiden perusteella. Kulumispartikkeleita, jotka voivat olla merkki vauriosta, löytyy öljystä jo kuukausia aikaisemmin. Voiteluaineen kuntoa valvomalla tällaiset partikkelit tunnistetaan ajoissa. Tämä auttaa ehkäisemään vaurioita ja seisokkeja. Kunnonvalvonta tapahtuu asentamalla öljyanturi vaihteiston kiertovoitelun sivuvirtaan suodattimen eteen tai erilliseen kiertoon.

FAG Wear Debris Check -öljyanturin tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi raaka-aineiden louhinnassa käytettävien laitteiden vaihteet, tuulivoimaloiden planeettavaihteistot tai laivan käyttökoneistot.

Öljyanturin ominaisuuksia:

  • valvoo partikkeleiden määrää öljyssä
  • erottaa partikkelit rautametalleihin ja ei-rautametalleihin
  • luokittelee partikkelit koon mukaan
  • voidaan integroida online-kunnonvalvontajärjestelmään, jotta öljypartikkeli- ja värähtelytiedot voidaan yhdistää

Kun öljyn ja värähtelyn kunnonvalvontatuotteita käytetään yhdessä, voidaan kiertovoideltujen vaihteiden vauriot havaita ajoissa ja niiden alkuperä selvittää. Näin voidaan välttää tuotantoseisokit ja seurausvauriot.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy