LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Detector III
LISÄTIETOJA
Mikrosivu FAG Detector III
 
 

Tekniset tuotetiedot | 2007-03
FAG Detector III – Kunnonvalvonta ja tasapainotus samalla laitteella
Tekniset tuotetiedot

 
YHTEYSTIEDOT
 
Värähtely

Detector III

FAG Detector III on kannettava, helppokäyttöinen laite värähtelymittaukseen. Esiasetetut DIN ISO 10816 mukaiset vakiomittausasetukset tekevät laitteesta helppokäyttöisen ja mahdollistavat ensimmäiset luotettavat tiedot koneen kunnosta ilman aikaa vievää koulutusta tai järjestelmän konfigurointia.

Tämä mahdollistaa nopean kunnonvalvonnan esimerkiksi tuulettimissa, pumpuissa, sähkömoottoreissa, kompressoreissa ja tyhjiöpumpuissa. Käyttäjän tarvitsee vain aloittaa mittaustoiminto muutamalla näppäimen painalluksella ja odottaa, kunnes mittaus on suoritettu. Laite analysoi mittaustulokset ja näyttää ne helposti ymmärrettävien merkkien avulla näytöllä.

 

Muita ominaisuuksia:

  • kosketukseton lämpötilamittaus
  • pyörimisnopeuden mittaus
  • reititystoiminto
  • raporttien luontitoiminto

Analysointi-ohjelmisto
Tarkempi tietojen analysointi suoritetaan ilmaisella Trendline PC-ohjelmistolla, jossa on erittäin monipuoliset toiminnot. Esimerkiksi Viewer, joka tarjoaa käyttäjälle lukuisia apuvälineitä mittaustietojen analysointiin. Integroitu laakeritietokanta, joka sisältää noin 20 000 laakeria eri valmistajilta, yksinkertaistaa ja nopeuttaa mitattujen tietojen analysointia. Vikataajuudet voidaan lisätä mittaustuloksiin, joten vianmääritys on helppoa.

Automaattinen mittapisteen tunnistus
Automaattinen mittapisteen tunnistus mahdollistaa mittausreitille määriteltyjen mittapisteiden tunnistamisen RFID-teknologian avulla virheettömästi ja tarkasti. FAG Detector III tunnistaa RFID-merkeillä varustetut koneen mittapisteet automaattisesti. Tämä tekee värähtely- ja lämpötilavalvonnasta kannettavalla FAG Detector III -laitteella nopeampaa, helpompaa ja luotettavampaa. RFID-toiminto ei ole vielä käytössä kaikissa maissa.

Tasapainotustoiminto
Lisäksi FAG Detector III -laitteessa on tasapainotustoiminto. Tasapainotusta varten on hankittava erikseen tasapainotussarja (Balancing Kit). Laitteella voidaan sekä havaita epätasapaino että tasapainottaa. Tasapainotusarvot tallennetaan Trendline-ohjelmistoon, jossa ne analysoidaan.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy