LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

DTECT X1 s

Usein kysyttyä DTECT X1 s

avaa Usein kysyttyä
LISÄTIETOJA
Julkaisut
 

Tekniset tuotetiedot | 2015-12
FAG DTECT X1 s Continuous Monitoring of Plant and Machinery

 
 

Painotuote | 2011-05
FAG DTECT X1 s
Reliable machine protection through vibration analysis

 
YHTEYSTIEDOT
 
Värähtely

DTECT X1 s

FAG DTECT X1 s on joustava online-järjestelmä pyörivien rakenneosien ja elementtien kunnonvalvontaan koneenrakennuksessa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi teräs-, raaka-aine-, paperi- ja laivateollisuus.

Järjestelmällä vauriot voidaan havaita luotettavasti varhaisessa vaiheessa ja siten voidaan välttää suunnittelemattomia, kalliita seisokkeja. Tuotantokatkosten riski pienenee. Koneiden ja laitteistojen käyttöaste kasvaa.

 

Muunneltava järjestelmä
Järjestelmää voidaan muunnella ohjelmistolla vastaamaan käyttökohteen vaatimuksia.

Perusmalli on saatavana 2- ja 8-kanavaisena. Perusmalliin voidaan kytkeä kaikki yleisesti käytössä olevat kiihtyvyys-, nopeus- ja siirtymäanturit.

Kompaktin koon ja kestävän rakenteen (kotelointiluokka IP 67) ansiosta kunnonvalvontajärjestelmän käyttöalue on laaja. Vakioliitännöillä järjestelmä on helppo kytkeä koneisiin ja laitteistoihin.

 

Etävalvonta
Etävalvontatoimintoa käyttämällä koneiden toimintaa voidaan valvoa ilman, että asiantuntija on paikalla. Etäpääsy mahdollistaa tietojen siirron, jolloin esimerkiksi Schaeffler-värähtelyasiantuntijat voivat analysoida tiedot.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy