LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

ProCheck
LISÄTIETOJA
Julkaisut
 

Tekniset tuotetiedot | 2016-08
FAG ProCheck Nykyaikainen kunnonvalvonta maksimoi käyttövarmuuden

 
YHTEYSTIEDOT
 
Värähtely

ProCheck

FAG ProCheck on joustava online-kunnonvalvontajärjestelmä. Sillä voidaan ehkäistä suunnittelemattomia seisokkeja ja valvoa laatua. Järjestelmässä on monipuoliset toiminnot ja sitä voidaan muunnella käyttökohteen mukaan – 8-kanavaisesta 16-kanavaiseen asti.

 

Valvottavat parametrit
FAG ProCheck tallentaa jatkuvasti värähtelyä, lämpötilaa sekä muita prosessitietoja ja analysoi ne mittauksen lopuksi. Alkavat vauriot ja niiden syyt havaitaan siten varhaisessa vaiheessa ja vaadittavat toimenpiteet voidaan ottaa mukaan kunnossapitosuunnitelmaan. Näin voidaan alentaa käyttökustannuksia huomattavasti.

Lisäksi useiden analogisten ja digitaalisten sisään- ja ulostulokanavien kautta voidaan vastaanottaa värähtelysignaaleja, jotka toimivat vertailusuureina. Myös tiedonsiirto ylemmän tason järjestelmän, kuten prosessinohjausjärjestelmän, kanssa on mahdollista näillä sisään- ja ulostuloilla.

 

Joustava järjestelmä
Erittäin kestävä ja kompakti rakenne mahdollistavat laitteiden ja komponenttien valvonnan lähes kaikilla teollisuuden aloilla. Järjestelmä soveltuu vaativiin olosuhteisiin esimerkiksi terästehtaissa, paperikoneissa, sementtitehtaissa sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa.


Etävalvonta
Etävalvontatoimintoa käyttämällä koneiden toimintaa voidaan valvoa ilman, että käyttäjä on paikalla. Etäpääsy mahdollistaa tietojen siirron, jolloin esimerkiksi Schaeffler-värähtelyasiantuntijat voivat analysoida tiedot.


Räjähdyssuojattu malli
Pyynnöstä FAG ProCheck -järjestelmästä on saatavana räjähdyssuojattu malli. Sen painetiivis suojakotelo estää järjestelmän kosketuksen räjähdysalttiiseen ympäristöön. Hapen ja syttymislähteen vaikutuksesta syntyy helposti räjähdys ympäristössä, jossa muodostuu palavia kaasuja, höyryjä, nesteitä ja pölyjä.


Räätälöidyt ratkaisut
Valvontajärjestelmän visuaalinen toteutus tapahtuu asiakaskohtaisesti niin, että käyttäjä saa nopeasti tiedon valvottavan kohteen toimintatilasta. Visuaalinen toteutus voi olla myös monitasoinen laitteiston rakenteesta riippuen.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy