LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

FAG SmartCheck
LISÄTIETOJA
Julkaisut
 

Tekniset tuotetiedot | 2017-06
FAG SmartCheck
Kiinteä kunnonvalvonta kaikkiin koneisiin

 
 

Painotuote | 2017-04
Continuously monitoring the machine’s condition: FAG SmartCheck starter kit

 

Flyer | 2012-12
Condition Monitoring for Overall Equipment Efficiency (OEE)
Flyer about the cooperation with the e‑F@ctory of Mitsubishi Electric.

Lataa (PDF, 1.6 MB)

e-F@ctory Webseite

 
YHTEYSTIEDOT
 
Värähtely

SmartCheck

FAG SmartCheck on kompakti, innovatiivinen ja modulaarinen online-kunnonvalvontajärjestelmä jatkuvaan hajautettuun kone- ja prosessiparametrivalvontaan. Se tekee kiinteän kunnonvalvonnan kannattavaksi myös pienemmissä vakiokoneissa.

 
 
 
Close

FAG SmartCheck – Värähtelyvalvonta kannattaa myös pienissä koneissa

Värähtelyvalvonnan ei tarvitse olla vaikeaa – FAG SmartCheck todistaa sen! Se mukautuu asiakkaan tarpeisiin ja täyttää myös kompleksiset vaatimukset.

 
 
 

FAG SmartCheck mahdollistaa vierintälaakerivaurioiden, epätasapainon ja linjausvirheiden havaitsemisen varhaisessa vaiheessa mm. seuraavissa kohteissa:

  • sähkö- ja vaihteistomoottorit
  • tyhjiö- ja nestepumput
  • puhaltimet ja tuulettimet
  • vaihteistot ja kompressorit
  • karat ja työstökoneet
  • separaattorit
 

Plug-and-Play-järjestelmä
FAG SmartCheck on heti käyttövalmis. Integroidut ominaisarvot mahdollistavat yleisen, luotettavan koneiden kunnonvalvonnan.

Tarkempaa kunnonvalvontaa varten voidaan valita laitteen konfigurointimalli esimerkiksi tuulettimia, pumppuja tai laakereita varten. Konfigurointimalleja voidaan muuttaa asiakkaan tarpeen mukaan. Integroitu laakeritietokanta FAG- ja INA-laakereista helpottaa sekä tietojen konfigurointia että myöhempää analysointia.

 

Valvottavat parametrit
Vakioparametrien, värähtelyn ja lämpötilan lisäksi voidaan tallentaa muita tyypillisiä käyttöparametrejä, kuten paine ja virtaus. Kaikki parametrit voidaan sekä korreloida keskenään että sisällyttää hälytykseen.

Järjestelmä kerää ja analysoi tiedot hajautetusti. Koneen kunto nähdään suoraan laitteelta tai tiedot voidaan ohjata haluttuun ohjausyksikköön. Tätä varten FAG SmartCheck tulee integroida käytössä olevaan järjestelmään.

 

Käyttö Mitsubishi-ohjauksella

Tiedonvälitys ohjauksien kanssa voidaan hoitaa analogisten ja digitaalisten liitäntöjen kautta. Mitsubishi-ohjauksien L- ja Q-sarjoja varten on luotu SLMP-yhteyskäytäntö. Se mahdollistaa ominaisarvojen tilan suoran siirron ja informoi esimerkiksi laakerivaurioista, epätasapainosta, linjausvirheistä tai poikkeavista lämpötiloista, jotka voidaan ilmoittaa selkeästi käyttäjälle ohjauksen avulla.

 

Pääsy internetin kautta
FAG SmartCheckissä on itsenäinen käyttöperiaate, joka on toteutettu verkkoliitännän kautta. Siksi järjestelmään pääsee yleisimmillä verkkoselaimilla. Verkkoliitännällä voidaan konfiguroida järjestelmää ja tarkastella tietoja.

 

Etävalvonta
Etäpääsy mahdollistaa tietojen siirron, jolloin käyttäjä tai ulkoinen palveluntarjoaja, kuten esimerkiksi Schaeffler-värähtelyasiantuntijat voivat analysoida tiedot.

Tämä on hyvä vaihtoehto, jos asiakkaalla ei ole vielä tarpeeksi kokemusta tietojen analysoinnista tai analysointi halutaan ulkoistaa.

 
Mikrosivu FAG SmartCheck   FAG SmartCheck App
 

avaa mikrosivu

 

avaa App Store


avaa Google play

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy