LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Kunnossapitotuotteet
Videot

General Mounting and Safety Guidelines

 
 
Mounting Toolbox

Mounting made easy:
The Schaeffler Mounting Toolbox brings together valuable knowledge relating to the mounting and dismounting of rolling bearings.
Mounting Toolbox

 
Julkaisut
 

Luettelo | 2018-05
Vierintälaakereiden asennus ja kunnossapito
Tuotteet Palvelut Koulutus

 
YHTEYSTIEDOT
 
Tuotteet & Palvelut

Kunnossapitotuotteet

Asennus ja irrotus

Tuotevalikoima sisältää työkaluja laakereiden mekaaniseen, hydrauliseen ja lämpömekaaniseen asennukseen ja irrotukseen.
Mekaaniset työkalut soveltuvat lähinnä pienille laakereille. Suuret ja keskisuuret laakerit asennetaan ja irrotetaan yleensä hydraulisilla tai lämpömekaanisilla työkaluilla. Mittalaitteet ja apuvälineet (esim. laakerinkäsittelytyökalu ja suojakäsineet) täydentävät tuoteohjelmaa.

 
 

Voitelu

Testatut Arcanol-laakerirasvat tarjoavat parhaat edellytykset käyttövarmoille, pitkäikäisille ja kustannustehokkaille laakeroinneille. Rasvat on suunniteltu niin, että ne takaavat hyvät laakerin vierintäominaisuudet ja auttavat siten ehkäisemään ennenaikaisia laakerivaurioita. Arcanol-valikoimasta löytyy optimaalinen rasva lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Vakiorasvojen lisäksi saatavana on erikoisrasvoja. Rasva-annostelijat täydentävät voitelun tuoteohjelmaa. Niillä huolehdit säännöllisestä jälkivoitelusta ja pidennät siten huomattavasti laakerin käyttöikää.

 
 

Linjaus

Linjaustuotteillamme voidaan linjata akseleita ja hihnapyöriä sekä mitata hihnakireyttä. Hihna- ja ketjupyörien linjaus vähentää käyttöjen sekä niiden laakerointien ja tiivistimien kulumista ja energiahäviötä. Syntyy vähemmän lämpöä, koneen käyttöikä ja käyttövarmuus kasvavat. Hihnakireyden optimoinnilla voidaan maksimoida hihnakäyttöjen käyttöikää. Lisäksi käyttökomponentit kuluvat vähemmän, energiakustannukset pienenevät ja koneiden käyttöaste kasvaa.

 
 

Kunnonvalvonta

Kunnonvalvonnalla voidaan parantaa koneiden ja laitteistojen käyttövarmuutta sekä pidentää niiden käyttöikää. FAG-tuotteet auttavat kunnossapidon suunnittelussa ja kustannusten alentamisessa. Tuoteohjelma sisältää esimerkiksi lämpömittareita ja stetoskoopin, joilla koneen kuntoa voidaan seurata. Tärkeä osa tuotevalikoimaa ovat mittausjärjestelmät värähtelyn, vääntömomenttien ja voiteluaineiden valvontaan.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy