LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Voitelujärjestelmät
YHTEYSTIEDOT
 
Voitelu

Voitelulaitteet

Automaattisilla rasva-annostelijoilla ja voitelujärjestelmillä voidaan varmistaa, että laakerit saavat oikean määrän voiteluainetta. Näin vältetään vierintälaakereiden rikkoontumisen yleisin syy: riittämätön tai virheellinen voitelu. Noin 90 % laakereista voidellaan rasvalla. Oikealla jälkivoitelulla laakerin käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti.

Jälkivoitelu voidaan suorittaa myös käsikäyttöisellä rasvaprässillä.


Voitelujärjestelmät

Yksi- ja monipistevoitelujärjestelmällä voiteluhuolto on tarkkaa ja lämpötilasta riippumatonta. Tyhjennysaika voidaan säätää kohteen mukaan.


Rasva-annostelijat

Automaattisilla rasva-annostelijoilla voidaan varmistaa, että vierintälaakereiden kriittiset kontaktipinnat saavat jatkuvasti oikean määrän rasvaa.

Automaattiset rasva-annostelijat noudattavat oikeita jälkivoitelu- ja huoltovälejä sekä estävät vaarallisen ali- ja ylivoitelun. Seisokkiajat lyhenevät ja kunnossapitokustannukset pienenevät.

Rasva-annostelijat säädetään voitelukohteen mukaan. Ne soveltuvat vakioratkaisuksi laakereiden voiteluun esim. pumpuissa, kompressoreissa, puhaltimissa, kuljettimissa ja koneissa.

Rasva-annostelijoiden edut:

  • yksilöllinen, voitelukohteeseen optimoitu tarkka voitelu
  • täysautomaattinen, huoltovapaa toiminta
  • säästää kustannuksia manuaalivoiteluun verrattuna
  • valittavissa eri tyhjennysaikoja
  • riittävä painemuodostus, max. 50 bar, varmistaa voiteluaineen johtumisen voitelukohteeseen.
 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy