LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Rasvapumput
Videot

FAG Arcanol range of greases and FAG Drum pump.

 
 
YHTEYSTIEDOT
 
Voitelulaitteet

Rasvapumput

Rasvapistoolit

Rasvapistooleissa on 4-numeroinen digitaalinäyttö, joka näyttää voiteluaineen määrän grammoina. Voidaan säätää rasvan tiheyden mukaan.

 
 

Tynnyripumput

Paineilmakäyttöiset  ARCA-PUMP-BARREL -tynnyripumput soveltuvat suurten rasvamäärien annosteluun korkealla paineella kaukana oleviin kohteisiin. Tynnyripumppuja voidaan käyttää joko annosteluun yksittäisissä rasvauskohteissa tai syöttöpumppuna keskusvoitelujärjestelmissä.

Lisävarusteet: kansi (pölynsuojuskansi), saattokansi, korkepaineletkut ja rasvapistoolit.

 
 

Rasvaprässi ja panssariletku

Rasvaprässillä vierintälaakerit voidaan jälkivoidella manuaalisesti voitelunipan kautta.

Rasvaprässin säiliö voidaan täyttää 500 g irtorasvalla tai prässissä voidaan käyttää 400-g-rasvapatruunaa. Rasvapatruunan tulee olla DIN 1284 mukainen (halkaisija 53,5 mm, pituus 235 mm).

Rasvaprässi liitetään panssariletkulla voitelunippaan. Panssariletku on tilattava erikseen. Liitäntäkierre on G1/8. Panssariletkussa on DIN 71412 mukainen hydrauliikka-kartiovoitelunippa

Panssariletku on saatavana myös DIN 3404 mukaisella lieriönippaliittimellä.

Hydrauliikka-kartiovoitelunipan sijasta voidaan käyttää myös DIN 3404 mukaista tasonippaliitintä tai muita suukappaleita. Näitä liittimiä on saatavana alan liikkeistä.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy