LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Käsipumppusarjat
Videot

FAG Hand pump CONTROL, FAG Adapter Sleeve

 
 
LISÄTIETOJA

FAG Mounting Manager

Kartioreikäisten vierintälaakereiden asennusohjeet

FAG Mounting Manager

 
Julkaisut
 

Tekniset tuotetiedot | 2010-06
FAG Pressure Generation Devices

 
YHTEYSTIEDOT
 
Hydraulityökalut

Käsipumppusarjat

Käsipumput sisältävät yhden yksi- tai kaksivaiheisen pumpun ja painemittarin.

 
 

Yksivaiheinen käsipumppu
Käsipumpun PUMP1000-0,7L öljysäiliön tilavuus on 0,7 l. Max. öljynpaine on 1 000 bar.
Digitaalinen painemittari saatavana lisävarusteena.

 
 

Kaksivaiheinen käsipumppu
Kaksivaiheiset pumput syöttävät 50 bar asti paljon öljyä ja vaihtuvat sen jälkeen automaattisesti korkeapainealueelle. Näin saavutetaan suuri työskentelynopeus. Suuria öljymääriä tarvittaessa kaksivaihepumput voidaan toimittaa myös 8 l:n öljysäiliöllä (jälkimerkintä 8L). Jos kiristys- tai vetoholkki edellyttää erillistä öljynsyöttöä, voidaan tilata kaksitieventtiili (jälkimerkintä D).
Yhdellä liitännällä varustettuihin 1 000 bar pumppuihin on saatavana lisävarusteena digitaalinen painemittari.

 
 

Pumppu siirtymäasennukselle
Käsipumppu PUMP1000-4L-CONTROL soveltuu hydraulityökaluksi erityisesti silloin, kun vierintälaakeria halutaan siirtää kartiosovitteella hydraulimutteria käyttäen. Ensin laakeri siirretään varovasti kartiosovitteella lähtöasemaan. Sitten kiinnitetään soveltuva hydraulimutteri akselille ja liitetään käsipumppu. Käsipumpulla nostetaan painetta, kunnes se riittää alkuaseman saavuttamiseen. Edelleen käsipumppua käyttämällä laakeri liikkuu tarvittavan siirtymän verran ja saavuttaa siten loppuaseman.
Pumpun PUMP1000-4L-CONTROL käyttöohjeessa on taulukko, josta näkyy laakerin siirtymään tarvittava iskuluku. Tarvittava siirtymä lasketaan Mounting Manager -ohjelmalla.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy