Julkaisut
 

Luettelo | 2018-05
Vierintälaakereiden asennus ja kunnossapito
Tuotteet Palvelut Koulutus

 
YHTEYSTIEDOT
 
Kunnonvalvontapalvelut

Kannettavat kunnonvalvontajärjestelmät

Yksittäinen kone ei ole aina tuotannon kannalta kriittisessä asemassa. Tällaisen koneen vaurioituminen ei pysäytä tuotantoa välittömästi, eikä siten aiheuta kalliita seurausvaurioita. Näiden koneiden kohdalla on yleensä suositeltavaa käyttää edullisempaa offline-kunnonvalvontaa. Schaeffler-asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan taloudellisesti järkevimmän ratkaisun online- ja offline-kunnonvalvonnasta.

Offline-kunnonvalvonnassa koneiden värähtelyä mitataan ja analysoidaan jaksottaisesti esimerkiksi neljän viikon välein. Jaksottaiset mittaukset antavat paremman kuvan koneen normaalitoiminnasta. Poikkeamat normaaliarvoista on siten helppo havaita. Offline-kunnonvalvontaa suunniteltaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota mittapisteiden ja valvontalaitteiden valintaan sekä tarvittavaan mittaustiheyteen. Jos mittauksissa esiintyy poikkeamia normaaliarvoista tai jos halutaan tutkia trendejä, niin tiedot voidaan lähettää Schaeffler-valvontakeskukseen. Schaefflerin värähtelyasiantuntijat analysoivat tiedot ja laativat asiakkaalle raportin tuloksista. Tekemällä yhteistyötä Schaeffler-asiantuntijoiden kanssa asiakas voi parantaa omaa analyyttistä taitotietoaan.

Tarvittaessa Schaeffler tukee asiakasta myös tiedonkeruussa. Tämä tapahtuu suorittamalla säännöllisiä mittauksia kohteessa.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy