Julkaisut
 

Luettelo | 2018-05
Vierintälaakereiden asennus ja kunnossapito
Tuotteet Palvelut Koulutus

 
YHTEYSTIEDOT
 
Kunnonvalvontapalvelut

Troubleshooting

Jos koneessa ilmenee toimintahäiriöitä, tulee vika löytää ja korjata nopeasti. Schaeffler-asiantuntijoilla on vankka kokemus tällaisista tehtävistä teollisuuden eri aloilla ja käyttökohteissa.

Analyysissä huomioidaan erilaiset tietolähteet. Tällaisia voivat olla esimerkiksi aikaisemmat mittauspöytäkirjat tai huoltoraportit. Mikäli aikaisempia mittauspöytäkirjoja ei ole käytettävissä, analyysissä käytetään esimerkiksi näköhavaintoja, koneen toimintahistoriaa ja koneen käyttäjiltä saatua informaatiota.

Muutokset värähtely- tai lämpötilaominaisuuksissa tms. ovat usein merkki koneen toiminnassa esiintyvistä ongelmista tai häiriöistä. Jos koneen arvoja tarvitsee mitata, niin mittausmenetelmä valitaan käyttökohteen ja häiriön laadun mukaan. Schaeffler-asiantuntijat ovat perehtyneet eri mittaustekniikkoihin, oli kyse sitten värähtelymittauksesta, vääntömomentin määrittämisestä tai vaikkapa endoskopiasta. Näin he pystyvät löytämään vaurion nopeasti ja antamaan asiakkaalle korjausehdotuksia. Lopuksi tutkimustulokset käydään läpi asiakkaan kanssa. Tutkimustulosten lisäksi keskitytään erityisesti suositeltaviin toimenpiteisiin.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy