Luettelo | 2018-05
Vierintälaakereiden asennus ja kunnossapito
Tuotteet Palvelut Koulutus

 
 

Luettelo | 2019-01
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
 

Luettelo | 2016-06
Large Size Bearings
Ball bearings Roller bearings Back-up rollers Spherical plain bearings Bearing housings Accessories

 

Tuotteet & Palvelut

Schaeffler kehittää ja valmistaa INA- ja FAG-tuomerkkien alla korkealaatuisia vierintälaakereita, nivellaakereita, liukulaakereita ja lineaarilaakereita maailmanlaajuisesti. Tuoteohjelmassa on n. 40.000 sarjavalmisteista vakiotuotetta, jotka kattavat n. 60 teollisuudenalan sovellusten ja lukuisten autoteollisuuden sovellusten tarpeet.

Kunnossapitotuotteiden valikoima käsittää seuraavat osa-alueet: asennus ja irrotus, voitelu, linjaus, kunnonvalvonta.

Luotettava sähköinen medias®-tuoteohjelma sisältää INA/FAG-vakiolaakerit sekä lukuisia lisätoimintoja. medias® löytyy sekä online- että offline-versiona.

X-life on Schaefflerin teollisuussektorin laakereiden laatumerkintä. Se yhdistää Schaefflerin maailmanlaajuisesti tunnettujen tuotemerkkien vahvuudet ainutlaatuiseksi laatukonseptiksi: neuvonta, tuotekehitys, palvelut ja myynti nivoutuvat toisiinsa tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Nykyaikaiset laskentatyökalut auttavat laakerivalinnassa ja dokumentoinnissa. BEARINX®-laskentaohjelmalla voimme mallintaa ja laskea kaikki laakerit, monimutkaiset akselit sekä akselijärjestelmät aina täydellisiin vaihteistoihin asti. Ohjelman internet-versio BEARINX®-online löytyy kotisivuiltamme.

FAG Mounting Manager asennusohjelma on helppokäyttöinen apuväline laakerin oikean asennusmenetelmän valinnassa.

Soveltuvan voiteluaineen valinta on osa Schaefflerin neuvontapalveluita. Schaefflerin kehittämä Arcanol-tuoteohjelma sisältää optimaalisen vierintälaakerirasvan lähes kaikkiin käyttökohteisiin.

Rakennetietojen tuominen suoraan omaan CAD-järjestelmään on mahdollista TraceParts online-portaalista. 2D-piirustukset ja 3D-mallit löytyvät myös portaalista.

Schaefflerin koulutusohjelma sisältää peruskoulutusta vierintälaakereista, lineaarijohteista ja liukulaakereista. Kurssien suunnittelussa on huomioitu eri kohderyhmien tarpeet. Näin sekä tekniset että kaupalliset työntekijät löytävät itselleen sopivan kurssin.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy