LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

AksiaalineulalaakeritAksiaalilevyt
 
Julkaisut
 

Luettelo | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
YHTEYDENOTTO
 
Vierintä- ja liukulaakerit

Aksiaalineulakehät / aksiaalilevyt / aksiaalineulalaakerit

Aksiaalineulakehät

Aksiaalineulakehät koostuvat muovisista tai metallisista aksiaalipitimistä, joissa on sisäänrakennetut neularullat. Niiden aksiaalinen korkeus on hyvin pieni. Ne ottavat vastaan suuria aksiaalivoimia yhdestä suunnasta. Säteiskuormat täytyy ottaa vastaan erikseen. Aksiaalineulakehät edellyttävät, että karkaistuja ja hiottuja vierintäpintoja voidaan käyttää vierintäratoina.

Aksiaalilaakerilevyt

Aksiaalilaakerilevyt ovat stanssattuja, läpikarkaistuja ja hoonattuja, ja niitä voidaan käyttää akseli- tai pesälaattoina. Nämä levyt soveltuvat käytettäväksi, kun koneenosa ei ole karkaistua materiaalia, mutta on silti riittävän jäykkä ja muototarkka.

Aksiaalineulalaakerit

Aksiaalineulalaakerit ovat elementtejä, jotka koostuvat aksiaalineulakehistä ja aksiaalilaakerilaatoista, joissa on keskitysohjain. Ne voidaan yhdistää neulaholkkien, kuppimaisten neulaholkkien ja neulalaakerien kanssa. Neulakehän vierintäpinnan on oltava karkaistu ja hiottu.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy