LISÄTIETOJA
 
Julkaisut
 

Luettelo | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
YHTEYDENOTTO
 
Vierintä- ja liukulaakerit

Aksiaalilieriörullalaakerit / aksiaalilieriörullakehät / aksiaalilevyt

Aksiaalilieriörullalaakerit

Aksiaalilieriörullalaakerit koostuvat aksiaalilieriörullakehästä, pesälaatasta ja akselilaatasta.
Näillä laakereilla on erityisen pieni aksiaalinen rakennekorkeus, ne ovat erittäin kantokykyisiä ja jäykkiä sekä ottavat vastaan yhdestä aksiaalivoimia.

Aksiaalilieriörullakehät

Aksiaalilieriörullakehät koostuvat aksiaalipitimistä, joissa on yksi tai kaksi lieriörullariviä. Kehillä on erityisen pieni aksiaalinen rakennekorkeus, ne ovat erittäin kantokykyisiä ja jäykkiä. Ne ottavat vastaan aksiaalivoimia yhdestä suunnasta ja toimivat säteissuunnassa vapaakäyvinä laakereina. Aksiaalikehät yhdistetään pesä- tai akselilaattoihin tai integroidaan suoraan liityntärakenteeseen. Jos niitä käytetään ilman aksiaalilaakerilevyjä, vierintäpinnan täytyy olla vierintälaakerille soveltuva.

Pesälaatat

Pesälaatat valmistetaan lastuamalla, ja niiden pinta on hiottu ja vierintäpinta hienotyöstetty. Ne ovat ulkopuolelta ohjaavia ja ne yhdistetään aksiaalikehiin, jos liityntäpintaa ei voida käyttää vierintäpintana.

Akselilaatat

Akselilaatat valmistetaan lastuamalla, ja niiden reikä on hiottu ja vierintäpinta hienotyöstetty. Ne ovat sisäpuolelta ohjaavia ja ne yhdistetään aksiaalikehiin, jos lityntäpintaa ei voida käyttää vierintäpintana.

Painelaatat

Painelaattoja voi käyttää pesä- tai akselilaattoina. Reikä ja sivupintapinta ovat sorvatut, ja vierintäpinta on hiottu.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy