LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Laakeripesät
 
Julkaisut
 

Luettelo | 2015-11
Bearing Housings
Split plummer block housings - Unsplit plummer block housings - Take-up housings - Flanged housings - Housings for specific industrial and railway applications

 
 

Tekniset tuotetiedot | 2010-03
Split plummer block housings SNV
For shaft diameters 20 mm to 160 mm and ¾ inches to 5½ inches

 
YHTEYDENOTTO
 
Vierintä- ja liukulaakerit

Laakeripesät

FAG-pesät ja niihin kuuluvat laakerit muodostavat laakeriyksikköjä, jotka sopivat hyvin koneisiin, laitteistoihin ja laitteisiin.
FAG-laakeripesät valmistetaan suurimmaksi osaksi harmaasta valuraudasta. Pyydettäessä toimitamme myös valuteräksisiä ja pallografiittivalurautaisia pesiä. Koska laakerit voidellaan useimmiten rasvalla ja ensitäyttö riittää pitkäksi aikaa, useimmissa pesissä ei ole jälkivoitelureikiä. Pesiin on kuitenkin valaen tai muulla tavoin merkitty voitelureikien paikat, jotta ne voidaan tarvittaessa porata. Jälkivoitelussa on varmistettava, että ylimääräinen rasva pääsee ulos.

Laakerisijat pesässä on yleensä työstetty niin, että laakerit pääsevät liikkumaan eli toimivat vapaakäyvinä laakereina. Ohjaava laakerointi saadaan aikaan käyttämällä ohjausrenkaita, jos ne on esitetty taulukoissa. Ohjausrenkaat täytyy tilata erikseen. Pesiä ilman ohjausrenkaita toimitetaan vapaakäyvinä laakereina (L = Loslager) tai ohjaavina laakereina (F = Festlager).

Kaikki FAG-pesien ja pesän osien ulkopinnat, joita ei ole työstetty lastuamalla, on maalattu yleismaalilla (värisävy RAL 7031, siniharmaa). Maalin päälle voi levittää kaikkia keinohartsi-, polyuretaani-, akryyli-, epoksihartsi-, kloorikumi- ja nitroselluloosalakkoja sekä happokovetteisia iskunkestäviä lakkoja. Lastuamalla työstettyjen sisä- ja ulkopintojen korroosiosuojaus on helposti poistettavissa.

Laakeripesien tiivistykseen on käytettävissä käyttöolosuhteista riippuen hankaavia tiivistimiä, hankaamattomia tiivistimiä ja näiden yhdistelmiä, katso kaaviot.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy