LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Lieriörullalaakerit
 
YHTEYDENOTTO
 
Lieriörullalaakerit

Täysrullaiset lieriörullalaakerit lukkorengasurilla

Rengasuralliset lieriörullalaakerit ovat täysrullaisia, kaksirivisiä yksiköitä, jotka koostuvat massiivisista olakkeellisista ulko- ja sisärenkaista, olakeohjatuista lieriörullista ja tiivisterenkaista.

Ulkorenkaissa on regasurat lukitusrengasta varten. Sisärenkaat on jaettu aksiaalisesti, ne ovat 1 mm leveämpiä kuin ulkorenkaat ja lukitusrengas pitää niitä koossa.

Ohjaavat laakerit

Lieriörullalaakerit, joissa on rengasura, ovat ohjaavia laakereita. Nämä hyvin jäykät laakerit ottavat vastaan suurien säteisvoimien ohella myös aksiaalivoimia molemmista suunnista.

Niiden täysrullaisen rakenteen ansiosta niillä on suurin mahdollinen määrä vierintäelimiä ja näin myös suurimmat mahdolliset dynaamiset ja staattiset kantoluvut. Kinemaattisten ominaisuuksien vuoksi ne eivät kuitenkaan saavuta niin korkeita pyörimisnopeuksia kuin pitimellisillä lieriörullalaakereilla on mahdollista saavuttaa.

Laakerit köysipyörille

Ulkorenkaan urien ansiosta laakerirenkaat on helppo kiinnittää aksiaalisesti. Siksi laakerit soveltuvat oivallisesti köysipyörien laakerointiin.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy