LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Lieriörullalaakerit
 
YHTEYDENOTTO
 
Lieriörullalaakerit

Täysrullaiset lieriörullalaakerit

Täysrullaisissa lieriörullalaakereissa on massiiviset ulko- ja sisärenkaat sekä olakeohjatut lieriörullat. Niissä on suurin mahdollinen määrä vierintäelimiä, minkä ansiosta ne ovat säteittäisesti hyvin kantokykyisiä, jäykkiä ja soveltuvat erityisesti tilaa säästäviin rakenteisiin. Kinemaattisten ominaisuuksien vuoksi ne eivät kuitenkaan saavuta niin korkeita pyörimisnopeuksia kuin pitimellisillä lieriörullalaakereilla on mahdollista saavuttaa.

Täysrullaisia lieriörullalaakereita on vapaakäyvinä laakereina, tukilaakereina ja ohjaavina laakereina sekä yksi- ja kaksirivisinä.

X-life

Eri kokoja toimitetaan X-life-versiona. Nämä laakerit on merkitty mittataulukkoihin.
X-life-laatuisilla laakereilla on alhaisempi pinnankarheus Ra, ja niiden vierintäradat ovat muototarkempia kuin vastaavilla malleilla, jotka eivät ole X-life-laatuisia. Tämän ansiosta samalla mitoituksella saavutetaan suurempi kantokyky ja pidempi käyttöikä. Tietyissä sovelluksissa laakeroinnin voi siten tarvittaessa suunnitella pienemmäksi.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy