LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Lieriörullalaakerit
 
YHTEYDENOTTO
 
Lieriörullalaakerit

Pitimelliset lieriörullalaakerit

Yksiriviset pitimelliset lieriörullalaakerit ovat yksiköitä, jotka koostuvat massiivisista ulko- ja sisärenkaista sekä lieriörullakehistä. Ulkorenkaissa on molemmin puolin kiinteät olakkeet tai ne ovat olakkeettomia, sisärenkaissa on yksi tai kaksi kiinteää olaketta tai ne ovat olakkeettomia. Pidin estää lieriörullia koskettamasta toisiaan vierimisen aikana.

Lieriörullalaakerit ovat hyvin jäykkiä, ne kestävät suuria säteiskuormia ja pitimen ansiosta ne soveltuvat suuremmille pyörimisnopeuksille kuin täysrullaiset mallit. Laakereilla, joilla on jälkimerkintä E, on vahvistettu rullakehä ja niissä on siten suurin kantokyky.

Laakerit ovat purkautuvia, mikä helpottaa asennusta ja irrotusta. Molemmissa laakerirenkaissa voi sen ansiosta käyttää tiukkaa sovitetta.

Yksirivisiä pitimellisiä lieriörullalaakereita on vapaakäyvänä laakerina, tukilaakerina ja ohjaavana laakerina.

X-life

Monia kokoja toimitetaan X-life versiona.
X-life laakereilla on alhaisempi pinnankarheus Ra ja niiden vierintäradat ovat muototarkempia kuin vastaavilla malleilla, jotka eivät ole X-life laatua. Tämän ansiosta samalla mitoituksella saavutetaan suurempi kantokyky ja pidempi käyttöikä. Tietyissä sovelluksissa laakeroinnin voi siten tarvittaessa suunnitella pienemmäksi.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy