Julkaisut
 

Tekniset tuotetiedot | 2017-05
Deep Groove Ball Bearings Generation C
Single row

 
 

Esitteet | 2017-01
FAG Generation C Deep Groove Ball Bearings
brochure

 
YHTEYSTIEDOT
 
LISÄTIETOJA

Lue lisää uudesta FAG-urakuulalaakerista (Generation C) www.FAG-GenerationC.com

 
Urakuulalaakerit

Generation C

Generation C – uusi standardi urakuulalaakereille

50 % alhaisempi äänitaso ja 35 % pienempi kitka – uudella Generation C -versiolla FAG asettaa uuden standardin urakuulalaakereille. Optimoitu vierintäelinten ja renkaiden vierintäratojen kosketuspintojen geometria, korkealaatuiset kuulat ja parannetut vierintäratojen pinnat ovat ensisijainen syy uuden laakerityypin huomattavasti paremmalle suorituskyvylle. Uutta laakerissa ovat myös esimerkiksi suorituskykyisempi HRS-tiivistin ja niitattu teräspidin. Nämä rakennemuutokset mahdollistavat äänitasoltaan alhaisemmat sovellukset, korkeamman hyötysuhteen ja suuremmat pyörimisnopeudet. Käyttöikä nousee samanaikaisesti kun energiankulutus pienenee huomattavasti.

 

y: Pyörimisnopeudesta riippuva äänitaso
1: Aikaisempi rakenne
2: Generation C

 
 

50 % alhaisempi äänitaso

Alenna äänitasoa uudella FAG-urakuulalaakerilla (Generation C)

Nykyaikaisen urakuulalaakerin perusvaatimus on: optimaaliset värähtelyominaisuudet ja erittäin hiljainen käyntiääni, rajoittamatta pyörimisnopeutta, kantokykyä tai käyttöikää. Olemme tutkineet nykyaikaisilla analyysimenetelmillä äänen muodostumisen syitä laakerissa. Tutkimustuloksena syntyi täysin uudistettu sisärakenne ja siten uusi FAG-urakuulalaakeri (Generation C).

 
 

x: pyörimisnopeus
y: kitkamomentti
1: Aikaisempi rakenne
2: Generation C

 
 

35 pienempi kitka

Pienennä energiankulutusta uudella FAG-urakuulalaakerilla (Generation C)

Urakuulalaakereiden kitkamomentti on erittäin alhainen ja ne soveltuvat siten erinomaisesti myös suurille pyörimisnopeuksille. Olemme pienentäneet kitkaa entisestään kehittämällä valmistusmenetelmiä, joilla vierintäratojen pinnoista on saatu "sileämmät" ja kosketuspinnoista optimaaliset. Tulos: pienikitkainen FAG-urakuulalaakeri (Generation C).

 

Kestävä, luotettava ja pitkäikäinen

Pidennä käyttöikää uudella FAG-urakuulalaakerilla (Generation C)

Tiivistin estää epäpuhtauksia ja kosteutta pääsemästä laakeriin ja ehkäisee siten koneen ennenaikaisen rikkoutumisen. Tiivistin estää ennenaikaisen vaurion myös ehkäisemällä rasvahävikkiä laakerista. Tiivistetyssä FAG-urakuulalaakerissa (Generation C) kitka ja tiivistysteho ovat tasapainossa. Se on kestovoideltu korkealaatuisella rasvalla ja soveltuu tiivistinmallista riippuen myös keskisuurille ja suurille pyörimisnopeuksille. Uusi HRS-huulitiivistin on valmistettu nitriili-butadieeni-kumista. Sen kitkamomentti ja lämmönkehitys pysyvät nimenomaan suuremmilla pyörimisnopeuksilla huomattavasti pienempinä kuin aikaisemmalla RSR-tiivistimellä. Ja tiivistysteho on silti parempi.

 

Tuoteohjelma

FAG-urakuulalaakereita (Generation C) on saatavana 26 - 90 mm:n ulkohalkaisijalla. Vakiona on niitattu teräspidin, pyydettäessä polyamidipidin. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuote-esitteestä TPI 165. Ajankohtaista tietoa yksittäisten tyyppien saatavuudesta löydät tuotteen omilta kotivuilta Generation C-Homepage.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy