LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Spherical plain bearingsPlain bushes
Julkaisut
 

Luettelo | 2016-03
Plain Bearings
Spherical plain bearings Rod ends Plain bushes Thrust washers, strips

 
YHTEYDENOTTO
 
Huoltovapaat liukulaakerit

INA-nivellaakerit, -nivelpäät ja -laakeriholkit ELGOGLIDE-liukupinnalla

INA tarjoaa kattavan valikoiman huoltovapaita nivellaakereita DIN ISO 12240 -standardin mukaan. Siten voimme toimittaa oikean laakerityypin optimaalisilla liukupinnoilla lähes jokaisen käyttökohteeseen.

Nivellaakerit ELGOGLIDE®-liukupinnalla:

ELGOGLIDE®-tuotemerkillä toimitamme suorituskykyisiä, huoltovapaita liukupinnoitteita, jotka pohjautuvat PTFE-kuituun. Ne soveltuvat dynaamisille pintapaineille 1 - 300 N/mm² ja erityisesti käyttökohteisiin, joissa kitka on minimoitava.

Nivellaakerit muilla PTFE-pohjaisilla liukupinnoilla:

PTFE-komposiitti pienille säteisnivellaakereille 6 mm sisähalkaisijasta alkaen, 100 N/mm² pintapaineisiin asti.

PTFE-pronssi -kalvoliukupinta K-mittasarjan pienille nivellaakereille.

 

Säteisnivellaakerit

Säteisnivellaakerit koostuvat sisä- ja ulkorenkaista huoltovapaalla liukupinnalla. Liukupintavaihtoehdot ovat ELGOGLIDE®, PTFE-komposiitti tai PTFE-pronssi -kalvoliukupinta. Säteisnivellaakerit soveltuvat hyvin vaihtuvalle dynaamiselle kuormitukselle. Suurnivellaakerit mitasta d = 320 alkaen kuuluvat X-life Premium-luokkaan.

 
 

Viistonivellaakerit

Viistonivellaakereissa liukupintana on ELGOGLIDE®. Säteiskuormien lisäksi ne pystyvät kantamaan suuria aksiaalikuormia.

 
 

Aksiaalinivellaakerit

Aksiaalinivellaakerit koostuvat akseli- ja pesälaatoista sekä ELGOGLIDE®-liukupinnasta. Suuret laakerit mitasta d = 220 mm alkaen kuuluvat X-life Premium-luokkaan.

 
 

Lieriömäiset liukuholkit

Lieriömäiset liukuholkit koostuvat teräsrungosta ELGOGLIDE®-liukupinnalla. Ne soveltuvat kiertoliikkeen lisäksi myös aksiaaliseen liikkeeseen ja pystyvät kantamaan korkeampia kuormia kuin perinteiset liukulaakerit.

 
 

Huoltovapaat nivelpäät

Huoltovapaat nivelpäät koostuvat kiinteällä varrella varustetusta pesästä ja huoltovapaasta nivellaakerista. Ne pystyvät kantamaan säteiskuormia molempiin suuntiin ja soveltuvat hitaisiin liikkeisiin pienehköillä kääntökulmilla sekä vakiosuuntaiselle kuormitukselle ja sopivissa olosuhteissa myös vaihtokuormitukselle (GE...-UK-2RS myös vaihtokuormituksille ).

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy