LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Spherical plain bearings
YHTEYDENOTTO
 
Rasvattavat liukulaakerit

INA-nivellaakerit ja -nivelpäät

Schaeffler on edelläkävijä huoltovapaiden ja rasvattavien nivellaakereiden toimittajana maailmanlaajuisesti. Tuotevalikoimamme on ainutlaatuinen ja sisältää kattavan valikoiman eri laakerityyppejä.

Nykyaikainen valmistustekniikka ja tuotantoon integroitu laadunvarmistusprosessi varmistavat tuotteiden tasaisen korkean laadun.

 

Säteisnivellaakerit

Säteisnivellaakerit koostuvat sisä- ja ulkorenkaasta, joissa on teräs/teräs- tai teräs/pronssi-liukupinnat. Voitelu tapahtuu sisä- tai ulkorenkaan kautta.

Laakerit soveltuvat erityisen hyvin vaihtuvasuuntaisille kuormituksille. Ne kestävät hyvin myös shokkikuormituksia ja iskuja sekä pystyvät kantamaan pieniä aksiaalikuormia molempiin suuntiin.

 
 

Viistonivellaakerit

Viistonivellaakereiden sisä- ja ulkorenkaissa on teräs/teräs-liukupinnat. Ne siirtävät kuormat ja liikkeet pienellä kitkamomentilla ja minimoivat näin ympäröivien rakenteiden taivutusrasitukset.

 
 

Aksiaalinivellaakerit

Aksiaalinivellaakerit koostuvat akseli- ja pesälaatoista, joissa on teräs/teräs-liukupinnat. Ne pystyvät kantamaan suuria aksiaalikuormia ja siirtämään tukivoimat ympäröivään rakenteeseen alhaisella momenttikuormituksella.

 
 

Nivelpäät

Nivelpäät koostuvat kiinteällä varrella varustetusta pesästä sekä rasvattavasta nivellaakerista. Ne pystyvät kantamaan säteiskuormia molempiin suuntiin sekä siirtämään kuormia alhaisella momenttikuormituksella. Ne soveltuvat vaihtuvasuuntaisille säteiskuormituksille ja joissain tapauksissa myös vakiosuuntaisille kuormituksille.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy