LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Pesälaakeriyksiköt
 
Julkaisut
 

Luettelo | 2017-10
Radial Insert Ball Bearings and Housing Units
Plummer block housing units Flanged housing units Take-up housing units Corrosion-resistant product range Black Series Roller chain idler sprocket units Idler pulley units

 
 

Tekniset tuotetiedot | 2017-10
Radial Insert Ball Bearings and Housing Units
Black Series

 
YHTEYDENOTTO
 
Laakeriyksiköt / pesälaakeriyksiköt / ketjunkiristimet / hihnankiristimet

Pesälaakeriyksiköt

INA-laakeripesäyksiköitä on pystylaakeri-, laippalaakeri- ja säätölaakeripesäyksikköinä monina eri malleina. Yksiköt ovat asennusvalmiita ja koostuvat harmaasta valuraudasta tai teräslevystä valmistetuista INA-pesälaakeriyksiköistä, jotka on integroitu INA-Y-laakeriin. Laakerit ja pesät on koneistettu toisiinsa, jotta toimivuus ja käyttövarmuus voidaan turvata kaikissa käyttöolosuhteissa.

Laakerin ulkorenkaan pallomaisen pinnan ja koveran pesäporauksen avulla laakeripesäyksiköt tasoittavat akselin staattisia linjausvirheitä; ks. Linjausvirheiden kompensointi.

Yksikköjä käytetään pääasiassa kiinteinä laakereina, mutta alhaisissa kuormituksissa ja pyörimisnopeuksissa ne soveltuvat myös vapaakäyviksi laakereiksi.

Pesät ruuvataan kiinni liityntärakenteeseen. Kiinityspinnoille riittävät väljennetyt toleranssit.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy