LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Ketjunkiristimet / Hihnankiristimet
 
Julkaisut
 

Luettelo | 2019-01
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
YHTEYDENOTTO
 
Laakeriyksiköt / pesälaakeriyksiköt / ketjunkiristimet / hihnankiristimet

Ketjunkiristimet / hihnankiristimet

Ketjunkiristimet

INA-ketjunkiristimet ovat ketjujohde- ja taittoyksikköjä holkki- ja rullaketjuille. Ne tasoittavat käytöstä johtuvia ketjun pidentymisiä ja lisäävät järjestelmän kulun tasaisuutta suurissa kuormituksissa ja nopeuksissa.

Asennusvalmiit elementit koostuvat ketjupyörälevyistä ja urakuulalaakereista. Ketjupyörälevyt on valmistettu lujasta teräksestä, sintratusta raudasta tai muovista (polyamidi). Muoviset ketjupyörälevyt kulkevat erityisen tasaisesti ja hiljaisesti. Koska urakuulalaakerin sisärengas on molemmilta puolilta pidempi, erillisiä välirenkaita ei tarvita.

Sarjassa KSR..BO sisärengas kiinnitetään akseliin kiristinrenkaalla. Tämän sarjan laakeriporauksella on plus-toleranssi. Sen vuoksi keskiraskaissa kuormituksissa ja nopeuksissa voidaan käyttää työstämättömiä akseleita ISO-toleranssiin h9 asti.

Hihnankiristimet

Hihnankiristimet ovat kiristyslaitteita hihnakäytöille ja taittoyksiköille. Ne

  • suurentavat tarttumiskulmia hihnakäytöissä ja siirtävät siksi suurempia tehoja tai mahdollistavat pienemmät mitoitukset.
  • tasoittavat käytöstä johtuvia hihnan pidentymisiä
  • sallivat pienemmät akselivälit
  • vähentävät kulumista hihnakäytössä

Asennusvalmiit elementit koostuvat syvävedetyistä, profiloiduista ja toisiinsa niitatuista teräslevylaatoista ja urakuulalaakereista. Läpimitaltaan suuremmat levyt on lisäksi hitsattu yhteen. Ohjausura levyprofiilissa estää hihnan vahingoittumisen. Levyllisen version ansiosta muut kiertävät lisämassat ja syntyvät epätasapainot ovat vähäisiä.

Tyyppi A soveltuu kiilahihnoille, tyyppi B latta-, kiila- ja pyöröhihnoille, tyyppi D pyöröhihnoille sekä teräs- ja hamppuköydelle.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy