LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Laakeriyksiköt
 
 

Luettelo | 2019-01
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
YHTEYDENOTTO
 
Laakeriyksiköt / pesälaakeriyksiköt / ketjunkiristimet / hihnankiristimet

Laakeriyksiköt

Laakeriyksiköt ovat yksirivisiä, asennusvalmiita elementtejä, jotka koostuvat massiivisista ulkorenkaista, yksi- tai kaksipuolisesti levennetyistä sisärenkaista, muovi- tai teräslevypitimistä sekä P-, R-, L- tai T-tiivistimistä. Kahdelta puolelta levennetyt sisärenkaat kallistuvat vähemmän ja käyvät siksi tasaisemmin.

Ulkorenkaan pinta on pallomainen tai lieriömäinen. Yhdistettynä tyyppikohtaiseen INA-laakeripesään pallomaisen ulkopinnan omaavat laakerit kompensoivat akselin linjausvirheitä, ks. Linjausvirheiden kompensointi.

Ne kiinnitetään akseliin epäkeskorenkaalla, sisärenkaan pidätinruuveilla, kiristysholkeilla, ohjausuralla tai sovitteella. Laakeriyksiköt on erityisen helppo asentaa, ne soveltuvat vedetyille h6 – h9-laatuisille akseleille ja ne ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta jälkivoideltavia.

Joitakin epäkeskorenkaisia sarjoja ja sarjoja, joiden sisärenkaassa on pidätinruuvit, on saatavana myös tuumamittaisina.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy