LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Pallomaiset rullalaakerit
 
 

Tekniset tuotetiedot | 2014-08
Sealed Spherical Roller Bearings
With reliable protection against contamination

 
YHTEYDENOTTO
 
Vierintä- ja liukulaakerit

Pallomaiset rullalaakerit

Pallomaiset rullalaakerit ovat kaksirivisiä, purkamattomia laakereita, jotka koostuvat massiivisista ulkorenkaista, joissa on pallomainen vierintärata, massiivisista sisärenkaista sekä pitimessä olevista tynnyrirullista. Sisärenkaat ovat lieriö- tai kartioreikäisiä.

Symmetriset tynnyrirullat asettuvat ulkorenkaan pallomaiselle vierintäradalle vapaasti. Sen avulla tasoitetaan akselitaipumia ja laakerisijan linjausvirheitä.

X-life

Monia pallomaisia rullalaakerikokoja on saatavana X-life-versiona. Näissä laakereissa ei ole keskiolaketta sisärenkaasta ja niillä on siksi pidemmät tynnyrirullat, parempi kinematiikka, optimoitu pinnanlaatu ja tehokkuutta lisäävät raaka-aineet. Sen ansiosta laakerien dyynaaminen kantoluku ja samoissa käyttöolosuhteissa myös nimellinen käyttöikä kasvaa huomattavasti. Tietyissä sovelluksissa laakeroinnin voi siten suunnitella pienemmäksi.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy