LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Kartiorullalaakerit
 
Julkaisut
 

Esitteet | 2014-08
Tapered Roller Bearings
Reliable – energy efficient – suitable for high loads

 
YHTEYDENOTTO
 
Vierintä- ja liukulaakerit

Kartiorullalaakerit

 
 
 
 
 
 
 
Close
 
 
 
 

Kartiorullalaakerit koostuvat massiivisista ulko- ja sisärenkaista, joissa on kartiomainen vierintärata ja pidin kartiorullineen. Nämä laakerit ovat purkautuvia. Sen ansiosta sisärengas rullineen ja pitimineen voidaan asentaa erikseen ja ulkorengas erikseen. Kartiorullalaakerit ottavat vastaan suuria säteiskuormituksia ja aksiaalikuormituksia yhdestä suunnasta. Aksiaaliseksi vastaohjaukseksi tarvitaan yleensä toinen laakeri, joka sijoitetaan peilikuvaksi.

X-life

Olemme kehittäneet luotettavista standardilaakereista suorituskykyisemmät X-life versiot. Laakereiden geometria, pinnat ja materiaalit on optimoitu. Aikaisempiin standardilaakereihin verrattuna X-life FAG kartiorullalaakereiden dynaaminen kantoluku (Cr) voi olla jopa 20 % korkeampi, käyttöikä samoissa käyttöolosuhteissa n. 70 % pidempi ja kitka jopa 75 % alhaisempi. X-life laakereiden parannetut tuoteominaisuudet avaavat tuotekehityksessä aivan uusia mahdollisuuksia – esim. käyntiääneltään erittäin hiljaiset tai äärimmäisen suurille kuormituksille soveltuvat järjestelmäratkaisut.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy