LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

TukirullatNokkarullat
 
YHTEYDENOTTO
 
Juoksurullat

Tukirullat / nokkarullat

Tukirullat

Tukirullat ovat yksi- tai kaksirivisiä elementtejä, jotka asennetaan akselille. Ne koostuvat paksuseinäisistä ulkorenkaista, joissa on profiloitu ulkopinta, sekä täysrullaisista tai täysneulaisista vierintäelinkehistä. Tukirullat ottavat vastaan suuria säteiskuormituksia sekä pienien linjausvirheiden ja vinon kulun aiheuttamia aksiaalikuormia sekä soveltuvat kääntörullan vaihteisiin, johderadoille, nostolaitteisiin jne. Laakereita on saatavana ilman sisärengasta ja sisärenkaalla sekä avoimena ja tiivistettynä.

Nokkarullat

Nokkarullat koostuvat paksuseinäisistä ulkorenkaista, joissa on profiloitu ulkopinta, tapeista joissa on kiinnityskierteet, ohjauslevyistä ja yksi- tai kaksirivisistä  täysrullaisista tai täysneulaisista vierintäelinkehistä. Ne ottavat vastaan suuria säteiskuormituksia sekä pienien linjausvirheiden ja vinon kulun aiheuttamia aksiaalikuormia sekä soveltuvat kääntörullan vaihteisiin, johderadoille, nostolaitteisiin jne. Laakereita on monia malleja, ilman epäkeskoa ja epäkeskollisena.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy