YHTEYSTIEDOT

Schaeffler Technology Center – Training

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Saksa

Puh. +49 9522 71 503

Koulutuskeskus
 
LISÄTIETOJA

Lisätietoja koulutuskeskuksesta (esim. ajo-ohjeet, sertifikaatit): Eltmann Toimipaikat.

 
Koulutus

Koulutus Saksassa

 

Yhteistyökumppaneille suunnatut koulutukset – koulutussuunnitelma

Asiakasuskollisuuden saavuttaminen edellyttää luottamuksellisen suhteen rakentamista. Luottamuksen ehdoton edellytys on neuvontapalvelu, jossa keskitytään asiakkaan tarpeisiin ja käsityksiin.

Tämä periaate on pohjana yhteistyökumppaneillemme suunnatussa koulutustarjonnassa. Painotamme koulutuksessa vierintälaakereiden ominaisuuksia ja toimintaa, jotta osanottajat saavat tarvittavat tiedot pystyäkseen valitsemaan käyttökohteeseen oikean laakerin. Tämä taustatieto auttaa yhteistyökumppaneitamme  saavuttamaan asiakkaidensa luottamuksen, koska he osaavat laakerinimikkeiden ja -tyyppien lisäksi myös auttaa valitsemaan käyttökohteeseen sopivan laakerin.

Tämä tavoite saavutetaan ”Tuotteet ja laakeroinnit” -kokonaiskurssilla, johon sisältyvät kaksi päivää kestävät osiot: ”Peruskurssi” ja ”Vierintälaakereiden jatkokurssi”. Ja tuotetietoutta täydentävä yksipäiväinen ”Lineaaritekniikan jatkokurssi”.

Kurssit ”Pyörivien komponenttien asennus” ja ”Lineaarikomponenttien asennus” säilyvät valikoimassa. Tarjolla ovat edelleen myös pidetyt lineaarikoulutukset sekä F´IS-kurssit. Lisäksi nivellaakereiden käytännön kurssi johdattelee osanottajat syvemmälle liukulaakereiden maailmaan.

Huomaa, että yhteistyökumppaneillemme suunnattu koulutustarjonta järjestetään sitoumuksetta. Pidätämme itsellämme oikeuden perua kursseja esimerkiksi liian vähäisen osanottajamäärän vuoksi tai jättää kurssin täytyttyä saapuneet ilmoittautumiset huomioimatta. Odota ilmoittautumisesi jälkeen osanottajille lähetettävää vahvistusta. Pidätämme itsellämme myös oikeuden poistaa koulutusohjelmasta yksittäisiä kursseja tai kaikki tarjotut kurssit ilman ennakkoilmoitusta.

 
 
 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy