Julkaisut
 

Tekniset tuotetiedot | 2013-03
Lubrication of Rolling Bearings
Principles; Lubrication methods; Lubricant selection and testing; Storage and handling

 
Tuotteet & Palvelut

Voitelutekninen neuvonta

Vaikka kunnon kontakti onkin tavallisesti hyvä asia, vierintälaakereiden kohdalla kahden pinnan välisen kontaktin tulisi kuitenkin olla mahdollisimman vähäinen, sillä kontakti aiheuttaa kitkaa. Tribologinen palvelumme keskittyy juuri siihen, miten kitkaa ja siten myös kulumista vältetään. Jotta kaikki sujuisi kuin rasvattu.

INA- ja FAG-asiantuntijoilla on paljon taitotietoa oikeasta vierintälaakereiden voitelusta. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme soveltuvan voiteluaineen valinnassa kaikkiin käyttökohteisiin. Jos sopivaa tuotetta ei löydy, kehitämme ja testaamme myös aivan uusia voiteluaineita. Kun kerrot meille, mitä vaatimuksia suunnitelmasi on täytettävä, me kerromme sinulle, mikä öljy siihen parhaiten sopii. Tai mikä rasva vastaa ominaisuuksiltaan käytössäsi olevaa, mutta kalliimpaa tuotetta. Tai millainen käyttöikä tuotteella on, minkä verran voiteluainetta tarvitaan tai mitkä voiteluaineet ovat biologisesti hajoavia ja niin edelleen.

Huomaat varmasti, että me todellakin tunnemme voiteluaineet. Tämän taitotiedon avulla pystymme kehittämään uusia tribologisia ratkaisuja. Tuotevalikoimassamme on jo nyt vierintälaakerikomponentteja, joiden voitelu kestää niiden koko käyttöiän. Ja tällaisia tuotteita tulee päivittäin lisää.

Jos sinulla on tribologinen ongelma ratkaistavanasi, käänny meidän puoleemme.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy