YHTEYDENOTTO
 
 
Julkaisut
 

Tekninen artikkeli | 2014-10
Increased performance for rolling bearings
MDA Technologies 4/2014

 
 
 
Tuotteet & Palvelut

X-life

X-life – laatumerkki optimoiduille tuoteominaisuuksille

 

X-life on erittäin suorituskykyisten INA- ja FAG-tuotteiden laatumerkki. X-life tuotteiden käyttöikä on pidempi kuin perinteisillä tuotteilla, koska niiden dynaamista kuormitettavuutta on parannettu

 

X-life edut

 
X-life tuotteet avaavat tuotekehityksessä aivan uusia mahdollisuuksia:
Jos kuormitus ja asennustila ovat samat, niin X-life laakereiden käyttöikä on pidempi kuin vakiolaakereiden. Niiden huoltovälejä voidaan siten pidentää.
Tai jos asennustila ja käyttöikä ovat samat, niin X-life laakereita voidaan kuormittaa enemmän kuin vakiolaakereita.
Jos käyttöikä ja kuormitus ovat samat, niin X-life laakereilla saavutetaan vakiolaakereita suurempi hyötytiheys ja rakenteiden koko sekä paino voidaan optimoida.
X-life laakereilla voidaan siis parantaa merkittävästi laakerointien kustannustehokkuutta ja pienentää laitteiston kokonaiskustannuksia.

X-life muutokset

 
 
Vakiolaakerin pinta
(esimerkkinä lieriörullalaakeri)
  X-life laakerin pinta
(esimerkkinä lieriörullalaakeri)

X-life laakereiden suorituskykyä on lisätty uusilla valmistustekniikoilla ja parantamalla laakerin sisärakennetta. Näin pinnoista ja kosketuspinnoista on saatu tasaisemmat ja laakereiden kuormitus jakautuu optimaalisesti.

 

X-life tuotteet

 
 
 
 
Close
 
 
 
 
 
 
Close

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy