LISÄTIETOJA

Haluaisitko valtuutetuksi alihankkijaksemme?

Lue lisää

 
Osto-organisaatio

Ostofilosofia

Schaeffler Groupin menestys määräytyy suurelta osin alilhankkijoidemme suorituskyvyn perusteella. Maailmanlaajuinen osto-organisaatiomme etsiikin jatkuvasti uusia, tehokkaita alihankkijoita, jotka osaltaan panostavat tehokkaasti yrityksemme tärkeimpään tavoitteeseen eli asiakastyytyväisyyden parantamiseen.

Suorituskykyisen yhteistyökumppanin tuntomerkkeinä pidämme erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

Toimitusvarmuus

Suuri joustavuus, luotettavuus ja kyky pystyä ratkaisemaan ongelmia.

Kustannusvastuu

Suuri osa kustannuslaskelmistamme perustuu alihankkijoidemme hintoihin. Edellytämme sen vuoksi selkeää hinnoittelua.

Laatuvastuu

Alihankkijamme varmistaa laadun noudattamalla "nolla-virhettä" -periaatetta sekä parantamalla jatkuvasti kustannustasoa, laatua, toimitusaikoja ja palveluita. Alihankkijoillamme on moderni ja tehokas laadunhallintajärjestelmä. Tietyillä aloilla sertifiointi standardien ISO 9001, ISO TS 16949 tai AS 9000 mukaan on perusedellytys yhteistyölle.

Ympäristönsuojelu

Voimassa olevien lakien ja säädösten noudattaminen on alihankkijoillemme asetettu vähimmäisvaatimus. Sertifiointi standardin ISO 14001 ja/tai EMAS mukaan on toivottavaa ja tietyillä aloilla pakollista.

Yhteistyö

Etsimme ”kypsää” yhteistyökumppania, jonka luovuus ja innovatiivisuus auttaa lisäämään teknologista etumatkaamme. Työkaluina alihankkijamme käyttää mm. arvoanalyysiä ja standardisointia.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy