Alihankkijat

Olemme ylpeitä siitä, että pystymme yhä uudelleen vakuuttamaan asiakkaamme uusilla ideoilla ja erinomaisilla tuotteilla.

Yksi menestyksen avaimista ovat alihankkijat, joilla on samat tavoitteet kuin meillä. Yhteistyössä heidän kanssaan kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, otamme innovatiivisia ehdotuksia vastaan, tarkistamme kustannusrakennettamme ja varmistamme näin yhdessä erinomaisen asemamme markkinoilla.

Teemme parhaamme asiakkaidemme eteen – yhdessä alihankkijoidemme kanssa.

Lähtökohtanamme ovat voimakas asiakassuuntautuneisuus ja pyrkimys optimoida tuotteiden laatu ja toimitukset autoteollisuudessa. Konsernimme kansainvälisessä ostotoiminnassa huomioidaan asiakkaiden korkeat vaatimukset ja siten varmistetaan toimitusten erinomainen laatu.

Yhteistyökumppanuus – perusta tulokselliselle suhteelle alihankkijoihimme

Valitsemme alihankkijamme objektiivisten, tarkkaan harkittujen kriteerien avulla ja tarkkailemme toimitusten laatua jatkuvasti. Innovaatisten alihankkijoidemme ansiosta voimme optimoida tuotteitamme jatkuvasti, mikä puolestaan varmistaa ja parantaa kilpailukykyämme toiminnan, laadun ja hinnan suhteen. Olemme luotettava ja suorituskykyinen yhteistyökumppani asiakkaillemme – samaa odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme maailmanlaajuisilla hankintamarkkinoilla.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy